Profil tvrtke

Gradska čistoća Šibenik osnovana je 1957. godine, a pod sadašnjim imenom djeluje od 1996. godine pa do kraja veljače 2018. godine kada se tvrtka Zelenilo d.o.o. pripaja i zajedno posluju pod novim nazivom, trgovačko društvo Zeleni grad Šibenik d.o.o. Sa svojih 150-ak zaposlenika zaslužna je za čistoću ulica, trgova i parkova Grada Šibenika. Do 2011. godine prikupljeni otpad pristiže na gradsko odlagalište Bikarac, a od 2011. godine na Regionalni centar za gospodarenje otpadom Bikarac, odlagalište otpada izgrađeno po najvišim standardima Europske unije.

Tvrtka sudjeluje u procesu reciklaže i edukaciji stanovništva od najmlađeg uzrasta. Svakoga dana činimo sve što je u našoj moći da stanovnicima siguramo život u čistom, zdravom i lijepom okruženju.

U svrhu pružanja što kvalitetnijih usluga posebno su nam važne vaše primjedbe, pohvale i prijedlozi koje možete izraziti putem telefona, e-maila ili formulara na internetskim stranicama. Naša vizija je ostvarivanje partnerstva sa svim zainteresiranim društvenim skupinama i pojedincima te zajedničko djelotvorno gospodarenje otpadom s ciljem stalnog smanjivanja njegovih količina, volumena i štetnih svojstava.

U tom smislu, pozivamo vas dragi sugrađani da zajednički, svojim postupcima, podignemo razinu kvalitete života u našem gradu. Uvjereni smo da ćemo u tome uspjeti, jer zaštita okoliša nema alternativu.

Skip to content